Asiantunteva hitsauskonsultointi Jyväskylästä

Ota yhteyttä

MetalArska tarjoaa asiantuntevaa hitsauskonsultointia tarpeisiisi Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella. Pitkä kokemuksemme erilaisista hitsaus- ja metallitöistä sekä kokonaisvaltainen näkemyksemme alasta mahdollistaa toimimisen käytännönläheisenä neuvonantajana hitsattuihin metallirakenteisiin liittyvissä asioissa sekä kysymyksissä.

Kaipaatko metallialan ammattilaisen näkemystä hitsattuihin metallirakenteisiin, esimerkiksi suunnitelmasi toimivuudesta? Hyödynnä MetalArskan asiantuntijapalveluita.

Pyydä käytännönläheinen mielipide alan asiantuntijalta

Asiakkaidemme suunnittelu-, laatu- ja hankintaorganisaatioiden kanssa tiiviissä yhteistyössä toimiminen on meille tuttua jo vuosien ajalta. Kun kyseessä on uuden metallirakenteisen tuotteen suunnittelu, tuotteen valmistettavuuden parantaminen tai kustannustehokkaan ratkaisun hakeminen tuotteen tai rakenteen valmistamiseen, voit luottaa asiantuntijuuteemme. Olemme apunasi tarjoten käytännönläheisen mielipiteen valmistajan näkökulmasta, metallialan laaja-alaiseen ammattitaitoomme luottaen.

Metallirakenteiden valmistuksessa kokonaisuus ratkaisee

Metallirakenteiden valmistuksessa koko tuotantoketjun huomioiminen suunnittelusta aina valmiin tuotteen toimittamiseen asti on erittäin tärkeää. Väärässä paikassa tehty säästö tai virhe voi aiheuttaa mittavia lisäkustannuksia ja laadun heikkenemistä seuraavissa työvaiheissa. Ajattelemme tuotantoa yhtenäisenä kokonaisuutena ja kiinnitämme huomiota erityisesti loppukäyttäjän kokemukseen ja näkökulmaan.

Esimerkkikohde: venenosturi Jyväskylän Juurikkasaareen

Esimerkkinä asiantuntijapalveluistamme toimii Jyväskylän veneseuralle Jyväskylän Juurikkasaareen valmistunut venenosturi. Suoritimme kaikki projektiin liittyvät luokkahitsaukset kohteessa ja valmistimme nosturin osia verstaallamme. Metallityöt tehtiin olosuhteista johtuen paljolti asennuskohteessa, ja teknisiä yksityiskohtia vaativan hitsaustyön laadukkaan toteuttamisen mahdollistamiseksi työmaaolosuhteissa ratkottiin tiiviissä yhteistyössä suunnittelijan kanssa. Nosturin suunnittelun hoiti insinööritoimisto Tekninen Laskenta Siltala Oy.

Kysy lisää

Kuvia venenosturin työvaiheista