Metallituotteiden valmistus Jyväskylässä

Ota yhteyttä

MetalArska tarjoaa palvelut metallituotteiden valmistukseen alihankintana konepajateollisuuden sekä laitevalmistajien tarpeisiin. Valmistamme metallituotteet asiakkaan suunnitelmien pohjalta. Palvelemme Jyväskylän toimipisteeltämme käsin asiakkaita ympäri Suomen.

Valmistamme erilaiset metalliosat ja osakokoonpanot kaiken kattavana palveluna asiakkaan suunnitelmien, tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. RST/HST-teräksestä valmistetut erilaiset levy- ja putkirakenteet ovat vahvinta osaamistamme. Samalla vahvalla ammattitaidolla valmistamme tuotteet myös rakenneteräksestä sekä alumiinista. Tuotteet voivat sisältää myös muoviosia. Olemme metallialan ammattiosaajia yli kahden vuosikymmenen kokemuksella ja valmistamme metallituotteet ensiluokkaisen laadukkaan työnjäljen varmistaen.

Kokonaisvaltainen palvelu

Hankimme kaikki tarvittavat materiaalit, särmäykset, koneistukset ja muut työstöt osiin hyödyntämällä laajaa, alan ammattilaisista koostuvaa yhteistyökumppanien verkostoamme. Kokoonpanohitsaustyöt toteutamme verstaallamme Jyväskylässä. Hankimme myös tarvittavat pintakäsittelyt, kuten allaspeittauksen ruostumattomille teräksille ja pulverimaalauksen tai kuumasinkityksen hitsauskokoonpanoille.

Kun tuote on valmis pintakäsittelyä ja mahdollista loppukoneistusta myöten, pakkaamme valmiit osat huolellisesti asiakkaan toivomalla tavalla. Voit tilata kauttamme myös tuotteen mekaanisen kokoonpanon. Tällöin hankimme kokoonpanossa tarvittavat komponentit suoraan yhteistyökumppanien verkostostamme.

Tutustu valmistamiimme metalliosiin ja osakokoonpanoihin kuvagalleriassa.

Tilaa metallituotteet alan ammattilaiselta

Kun tilaat erilaiset metalliosat sekä osakokoonpanot MetalArskalta, voit luottaa saavasi suunnitelmiesi mukaisen, laadukkaasti valmistetun tuotteen. Toimitus tehdään sovitussa aikataulussa, oikealla tavalla pakattuna ja tarvittavat tunnistetiedot tuotteisiin selkeästi merkittyinä. Olemme metallialan luotettava kumppanisi ja pidämme aina kiinni yhdessä laadituista sopimuksista.

Ole meihin yhteydessä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous tarvitsemistasi metallituotteista.