Hitsaustyöt alihankintana Jyväskylästä

Ota yhteyttä

MetalArska toteuttaa tarvitsemasi hitsaustyöt alihankintana. Palvelemme konepajateollisuutta sekä laitevalmistajia vahvalla ammattitaidolla. Palvelemme Jyväskylän toimipisteeltämme käsin asiakkaita ympäri Suomen. Voimme tarvittaessa tehdä hitsaustyötä myös asiakkaan tiloissa tai asennustyökohteessa.

Kun etsit osaavaa ja kokenutta hitsaajaa hoitamaan tarvitsemasi hitsaustyöt, käänny puoleemme. Teemme monipuolisesti erilaiset hitsaustyöt alihankintana asiakkaan toimittamista materiaaleista. Hitsaamme kaikki tavanomaiset hitsattavat materiaalit, kuten teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin. Työskentelemme ammattitaidolla myös erilaisten erikoismateriaalien parissa, joiden hitsattavuuden selvitämme tapauskohtaisesti.

Hitsausta vahvalla ammattitaidolla

Hitsaaminen on ammattiosaamisemme ytimessä ja osaamme aina valita tilanteeseen parhaiten soveltuvan hitsausprosessin. Aina kun mahdollista, käytämme lisäksi hitsauksen mekanisointilaitetta, joka varmistaa hitsauksen täsmällisen tasalaatuisuuden. Käytössämme on hitsauspyörittäjä sekä akkukäyttöinen hitsauskuljetin.

Käyttämämme hitsausprosessit ovat:

  • MIG/MAG

  • TIG

  • puikkohitsaus.

Vaativammissa hitsaustöissä suoritamme tarvittavat pätevyys- ja menetelmäkokeet ennen työhön ryhtymistä. Hankimme lisäksi tarvittavat NDT-tarkastukset ja dokumentoimme hitsaussuorituksen ja lisäaineet asiakkaan toivomalla tavalla. Haluamme aina varmistaa työnjälkemme korkean laadun ja asiakkaan sataprosenttisen tyytyväisyyden palveluumme.

Katso kuvia hitsaustöistämme ja ole meihin yhteydessä pyytääksesi tarjouksen tarvitsemastasi hitsauspalvelusta.

Takaamme ensiluokkaisen korkean laadun

Kiitos vahvan ammattitaitomme sekä monipuolisen kokemuksemme, hitsaustyöt suoritetaan aina tehokkaasti laadusta tinkimättä ja hitsattavien rakenteiden mitta- ja muototoleranssit täsmällisesti säilyttäen. Erityisesti RST/HST-teräskappaleissa tapahtuva hitsauksen lämmön aiheuttama “vetely” otetaan huomioon jo hitsauksen yhteydessä. Oikaisemme tarvittaessa kappaleet oikeisiin mittoihin vielä hitsauksen jälkeen. Tarjoamme asiakkaalle vain parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ole meihin yhteydessä ja kerro hitsaustarpeestasi. Olemme apunasi työn suunnittelussa ja vastaamme oikeiden menetelmien sekä materiaalien valinnasta.

Ota yhteyttä